top of page

vr 13 sep

|

Oostende

Bewust in relatieweekend voor koppels

Een weekend voor koppels die meer uit hun relatie willen halen en willen investeren in zichzelf en elkaar.

Bewust in relatieweekend voor koppels
Bewust in relatieweekend voor koppels

Tijd en locatie

Laatst beschikbare datum

13 sep 2024, 12:00 – 15 sep 2024, 14:00

Oostende, Peter Benoitstraat 59, 8400 Oostende, België

Over het evenement

  • Voel je dat er zoveel meer zit in jou en jullie relatie dan er nu uitkomt?
  • Overschaduwt irritatie, sleur en het managen van je huishouden en gezin jullie liefdesstroom?
  • Ervaar je knellende patronen bij jezelf en in jullie gezamenlijke dynamiek, die jullie niet kunnen doorbreken?
  • Vind je het lastig om je uit te drukken naar je partner, wat er echt in je leeft en waar je behoefte aan hebt? En naar hem/haar te luisteren en de diepere lagen te ontdekken?
  • Zou je  in een veilige omgeving en in rust weer eens zaken bespreekbaar willen maken die onder de oppervlakte spelen?

Je relatie blijft niet vanzelf stromen met alle drukte en bezigheden privé, zakelijk en evt. binnen je gezin. Het is echt nodig om regelmatig tijd samen vrij te maken en bewust aandacht voor elkaar te hebben, te luisteren en je te uiten, te delen wat je behoeftes zijn, je kwetsbaarheid te tonen en gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. En dat is wat mogelijk wordt tijdens dit weekend, in een veilige en inspirerende omgeving aan zee, met veel persoonlijke aandacht en een uitstekende accommodatie en verzorging.

In het relatieweekend krijg je inzicht in jullie verbindingen, de saboterende patronen en dynamiek en gaan jullie aan de slag met concrete handvatten voor verdieping in de relatie, zodat de liefde kan blijven stromen.

Een liefdesrelatie biedt de kans om jezelf en je partner beter te leren kennen en meer bewustzijn te ontwikkelen over wie jij bent en wie je partner is.

Er wordt stil gestaan bij de relatie met je zelf en de relatie met de ander. En de knellende patronen die jij individueel hebt en de patronen in de relatie. Want ieder mens heeft verborgen saboteurs die verantwoordelijk zijn voor allerlei tegenslagen en hardnekkige patronen die je afhouden van gelukkig te zijn en te genieten. Zoals de perfectionist, pleaser, controlfreak, vermijder, streber, slachtoffer, rusteloze, hyper-rationele en waakzame.

En naast jouw eigen patronen, ontstaan er in iedere relatie tussen twee mensen in de loop van de tijd ook patronen die niet altijd prettig of gewenst voelen. En die onbewust en onbedoeld tot verwijdering leiden.

Gedetailleerde informatie met ervaringen van deelnemers vind je hier.

Er zijn op dit moment relatieweekenden gepland op:

Vrijdag 13 - zondag 15 september 2024

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page