hero-animation-1500x1233-1.gif

PQ PROGRAMMA MENTALE FITNESS

Voor bezielde ondernemers en managers die persoonlijk en zakelijk willen groeien

&

Voor iedereen die zijn eigen geluk en prestaties saboteert

Je brein saboteert voortdurend je potentieel om je doelen – privé en zakelijk - te bereiken, gelukkig te zijn en je relaties te laten stromen. Al je negatieve emoties, inclusief stress, zijn het gevolg van zelfsabotage.


Het baanbrekend, op onderzoek gebaseerd Mentaal Fitness programma versterkt het deel van je brein dat je dient en kalmeert het deel dat je saboteert. Je gaat de uitdagingen van het leven aan met een positievere mindset en minder stress. Dit noemen we mentale fitness.

 

JE BREIN IS JE BESTE VRIEND. MAAR KAN OOK JE GROOTSTE VIJAND ZIJN.

– Shirzad Chamine, POSITIVE INTELLIGENCE®

 

SHIFT DE BALANS IN JOUW BREIN

Het baanbrekend, op onderzoek gebaseerd Mentaal Fitness programma versterkt het deel van je brein dat je dient en kalmeert het deel dat je saboteert. Je gaat de uitdagingen van het leven aan met een positievere mindset en minder stress. Dit noemen we mentale fitness.

Ervaar direct en blijvende verbeteringen in je welzijn, prestaties en relaties.

 
performance improvements_edited.jpg
Wellbeing improvements_edited.jpg
Relationship improvements_edited_edited.jpg
 

IK HEB INTERESSE

Als je geïnteresseerd bent om te ontdekken welke saboteurs bij jou actief zijn. En meer wilt weten over het 6-weekse programma of een maatwerkprogramma voor je team, plan dan een vrijblijvende kennismaking.

 
 

We hebben met 11 collega's uit het team het 6-weeks PQ programma gevolgd. Dit programma heeft bijgedragen aan een groter bewustzijn van ieders saboteurs en weten hoe daarmee om te gaan. En voor het team: meer verbinding, vertrouwen en veiligheid.

Dick van der Vorst - directeur Hulpmiddelwereld

SLECHTS TWINTIG PROCENT VAN ALLE TEAMS EN INDIVIDUELE MEDEWERKERS BEREIKT ZIJN WARE POTENTIE.

 

JOUW SABOTEURS

Saboteurs zijn de stemmen in je hoofd die stress en negatieve emoties creëren en belemmeren de manier waarop je omgaat uitdagingen in je werk en leven. Er zijn 10 saboteurs die in meerdere of mindere mate in jou aanwezig zijn. Ze bevatten onbewuste patronen voor hoe je moet denken, voelen en reageren. Ze veroorzaken al je stress, angst, zelftwijfel, frustratie, rusteloosheid en ongeluk. Ze saboteren je prestaties, welzijn en relaties.

De saboteurs zijn: de rechter, controlefreak, streber, rusteloze, perfectionist, pleaser, waakzame, vermijder, slachtoffer en hyper-rationele.

cta-saboteur.gif
 

HET FUNDAMENT: MENTAAL FITNESS PQ PROGRAMMA

Ontwikkeld door POSITIVE INTELLIGENCE®

Het Mentaal Fitness PQ Programma is een krachtig en waardevol 6-weeks programma gebruik makend van de PQ-app (Engelstalig) en met wekelijkse persoonlijke begeleiding. Het is gebaseerd op de laatste inzichten in neurowetenschappen, positieve psychologie, cognitieve psychologie en toegepaste psychologie. 

Als je geïnteresseerd bent om te ontdekken welke saboteurs bij jou actief zijn. Of interesse hebt in het 6-weekse programma of een maatwerkprogramma voor je team, nodig ik je uit om contact op te nemen voor een gratis kennismakingssessie.

 

DAGELIJKSE OEFENING IN DE PQ-APP

15 minuten per dag krijg je oefeningen via de PQ-app (Engelstalig), die nieuwe mentale gewoontes (neurale paden) trainen. De oefeningen zijn afgestemd op jouw saboteurs en zijn makkelijk in te passen in je drukke agenda.

WEKELIJKS THEMA

Wekelijks focus je op een thema. Eerst bekijk je de video van 1 uur ergens in het weekend, met een diepgaande ervaringsgerichte oefening. Daarna ga je met je opgedane inzichten oefenen en verdiepen in de dagelijkse oefeningen.

WEKELIJKSE (ONLINE)
GROEPSSESSIES

Je start het programma met je (management) team of wordt ingedeeld bij een groepje gelijkgestemden. Je ontmoet elkaar wekelijks en onder mijn begeleiding wissel je ervaringen uit en stimuleer je elkaar. Dit creëert verdieping, verbinding en vertrouwen.

INDIVIDUELE COACHING

In twee individuele coaching sessies, focussen we op jouw persoonlijke uitdagingen, diepere lagen en behoeften. Voor geeft extra inzicht en handvatten. In jouw ont-wikkeling kun je steeds weer een laagje afpellen om dichter bij jezelf te komen en je potentieel te gaan leven.

BOEK POSITIEVE INTELLIGENTIE

Je ontvangt het Nederlandse boek Positieve Intelligentie van Shirzad Chamine. Met een heldere uitleg over het fundament van het PQ programma. Een naslagwerk met verdieping en uiteenzetting van de wetenschappelijke onderlegging.

TOEPASSING IN JE WERK EN LEVEN

Het PQ Programma kent veel toepassingen. In de eerste zes weken ontwikkel je 3 'mentale spieren'. Daarna pas je deze met de modules in de PQ-app toe op verschillende werk- en levensgebieden, zoals: leiderschap, stress, conflicten, relaties, ouderschap, welzijn, carrière. Om te blijven groeien.

 

Ik wil meer rust, meer in het nu en niet pas tevreden zijn als... Door het PQ-programma heb ik geleerd niet gelijk te acteren op situaties, afstand te nemen en niet in emotie reageren. Meer empathie/sympathie voor anderen. Objectief zonder oordeel kijken naar situaties. De begeleiding door Jacqueline is heel prettig, rustig, fijne oefeningen; voel me veilig en prettig bij haar.

Fabienne - Hulpmiddelwereld

INVESTERING

Het Mentale Fitness PQ Programma is eigenlijk een onbetaalbare investering in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jezelf en teamleden. Als je in staat bent om meer vanuit rust en met een positieve mindset te werken en leven en met uitdagende situaties om te gaan, wat zou je dat opleveren? Qua energie, plezier, succes en niet in de laatste plaats de verbinding in je (werk)relaties?

Via Positive Intelligence kost individuele deelname aan het 6-weekse programma € 995 excl. btw zonder persoonlijke begeleiding en extra's.

Ik bied voor individuele inschrijvingen het complete 6-weekse programma aan, met als bonus 7 persoonlijke begeleide groepssessies, 2 individuele coachingsessies van 30 minuten en het Nederlandse boek t.w.v. € 25,95 voor de speciale prijs van € 995 excl. btw. 

Voor zakelijke klanten met groepen van meer dan 8 personen, zijn er speciale tarieven. Tevens zijn er ook halfjaar en jaarprogramma's voor optimale teamperformance. Neem contact met mij op om de behoeften te inventariseren en een maatwerk aanbod.

 
2021 Jacqueline en Maurice 56.jpg

JACQUELINE WENTING - PQ-COACH

Ik ben Jacqueline Wenting. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen kan begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.


In alles wat ik doe gaat het om de relatie met jezelf en de relatie met de ander.

Wat ik te bieden heb:

 • Combinatie van bedrijfskundige opleiding, uitgebreide werkervaring, levenservaring en coachingvaardigheden.

 • Meer dan 30 jaar ervaring als medewerker en zelfstandig project- en businessmanager binnen dynamische bedrijven en organisaties.

 • Een drive om te (laten) groeien te verbeteren.

 • Empathisch, betrokken en to-the-point.

 • ​Meer dan 10 jaar ervaring als coach en trainer.

 • Opleidingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder energetische therapie, NLP Practitioner en Master Practitioner, ademcoaching, relatietherapie, Positive Intelligence Coach en Mindfulness.


Vanuit deze fundamenten begeleid ik je helemaal jezelf te zijn, in relaties privé en op je werk. En zo te kunnen groeien en het beste uit jezelf te halen.

Zo hoop ik bij te dragen aan een samenleving met bewuste mensen die zichzelf zijn en blijven. Naar meer levensgeluk en flow in je leven en werk.

 

ANTWOORDEN OP JOUW VRAGEN

HOEVEEL TIJD MOET IK VRIJ HOUDEN VOOR HET PQ PROGRAMMA?

Ruim zes weken lang gaan we samen onderweg. Per week kijk je één uur video op de zaterdag, zondag of maandag. 
Per week ben je maximaal één uur bij de groepsmeeting op maandag of dinsdag. Verder besteed je ongeveer 15 minuten per dag aan je mentale fitness-oefeningen, door de dag heen. En dan nog iedere dag kort inchecken bij je groepje.
En nog enkele hoofdstukken van het boek lezen. Dus in totaal ongeveer 2-3 uur per week. 
En meer oefenen mag altijd, ook tijdens gewone dagelijkse activiteiten, je aandacht richten. Hoe meer je oefent, hoe sneller je je nieuwe gewoontes en neurale paden aanlegt.
Je zult gaan zien hoeveel winst er daar te halen is.

IK BEN BANG DAT IK ONVOLDOENDE TIJD HEB. IS DAT EEN PROBLEEM?

Hoewel het misschien klinkt als veel tijd, is deze 2-3 uur maar zo'n 2% van jouw wakkere tijd voor de duur van het programma. Die tijd heb je altijd. Jouw saboteurs zullen je misschien vertellen dat je het te druk hebt. Maar jouw saboteurs kosten je nu veel meer dan die 2% in tijd, energie, inspanning en productiviteit. Als je nu de stap zet, dan behaal je enorme winst. En niet alleen voor de duur van het programma, maar voor de rest van je leven.

WAT IS DE INVESTERING VOOR HET MENTALE FITNESS PROGRAMMA?

Via Positive Intelligence kost individuele deelname aan het 6-weekse programma € 995 excl. btw zonder persoonlijke begeleiding en extra's.

Ik bied voor individuele inschrijvingen het complete programma, met als bonus 7 persoonlijke begeleide teamsessies, 2 individuele coachingsessies van 30 minuten en het Nederlandse boek t.w.v. € 25,95 aan voor de speciale prijs van € 995 excl. btw. 

Voor zakelijke klanten met groepen van meer dan 8 personen, zijn er speciale tarieven. Tevens zijn er ook halfjaar en jaarprogramma's voor optimale teamperformance. Neem contact met mij op om de behoeften te inventariseren en een maatwerk aanbod.

GA IK WEL RESULTAAT HALEN UIT HET PROGRAMMA?

Dit programma is wereldwijd door honderdduizenden mensen gevolgd , beproefd en ontzettend succesvol gebleken.
Mijn persoonlijke ervaringen en die van de deelnemers die ik begeleid heb, zijn heel positief. Het programma gaat naar de kern, heeft veel diepgang en stelt je in staat belemmerende patronen en negatieve emoties om te buigen. In 6 weken kun je een fundament leggen om jouw mentale spieren te trainen, zodat je anders met uitdagingen kunt omgaan. Om de benodigde oefeningen en nieuwe gewoontes daarna verder te integreren in je leven.  
Dus ik geloof dat ook jij hier heel veel uit gaat halen. Wanneer jij nu van binnen voelt dat de tijd rijp is om jouw belemmerende patronen te doorbreken, laat je dan niet langer misleiden door je saboteurs. En wat helpt: Je doet het niet alleen. Ik geef je persoonlijke begeleiding en de groep is er te delen, te ondersteunen en elkaar te stimuleren.

IN WELKE TAAL IS HET PQ-PROGRAMMA?

De video's en oefeningen in de app zijn in het Engels. Deze worden door de grondlegger, Shirzad Chamine begeleid. Het is prima toegankelijk en overzichtelijk Engels, dus als je een beetje Engels kunt, is het goed te doen. De groepssessies en mijn coaching zijn in het Nederlands. Je krijgt het Nederlandse boek en het Engelse boek is via de app beschikbaar, ook als audio bestand.

KAN IK ME INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN?

Ja, dat kan zeker. Ik streef ernaar om een groep van 3-6 personen samen te stellen. Om de meerwaarde van het groepsproces te kunnen garanderen. Op basis van de aanmeldingen, wordt de startdatum afgestemd. Misschien ken je mensen in je omgeving die ook willen meedoen.

KUNNEN WE DEELNEMEN MET EEN TEAM?

Hoewel de focus van het programma ligt op individuele ontwikkeling, noemen teammanagers deelname aan het PQ-programma regelmatig de beste teambuilding die ze ooit gehad hebben. Door dit programma samen te doorlopen, wordt de verbinding en het vertrouwen aanzienlijk versterkt, worden terugkerende conflicten tussen teamleden opgelost, omdat ze meestal worden gegenereerd door saboteurs, en krijgt het hele team een gemeenschappelijk kader om elkaar te helpen groeien, beslissingen te nemen, te reageren op tegenslagen en conflicten aan te gaan.

Voor zakelijke klanten met groepen van meer dan 8 personen, zijn er speciale tarieven. Tevens zijn er ook halfjaar en jaarprogramma's voor optimale teamperformance. Neem contact met mij op om de behoeften te inventariseren en een maatwerk aanbod.

IK HEB NOG ANDERE VRAGEN

Staat jouw vraag - en vooral het antwoord er niet bij? Neem gerust en vrijblijvend contact met me op. 

 

IK WIL GRAAG DEELNEMEN!

Als je wilt deelnemen aan het 6-weekse programma, schrijf je dan in. Ik neem contact met je op om de startdatum en overige afspraken af te stemmen.

 

Geplande evenementen

 • Bewust in relatieweekend voor koppels
  Meerdere datums
  vr 18 nov.
  Oostende
  18 nov. 12:00 – 20 nov. 14:30
  Oostende, Peter Benoitstraat 59, 8400 Oostende, België
  Een weekend voor koppels die meer uit hun relatie willen halen en willen investeren in zichzelf en elkaar.
  Delen
 • Bewust-zijn weekend
  vr 09 jun.
  Oostende, België
  09 jun. 2023 14:00 – 11 jun. 2023 14:00
  Oostende, België, Peter Benoitstraat 59, 8400 Oostende, België
  Opladen, loskomen van je dagelijkse sleur, terug naar je essentie
  Delen
 
 

CONTACT

Dank voor je bericht