top of page
hero-animation-1500x1233-1.gif

PQ PROGRAMMA MENTALE FITNESS

Voor bezielde ondernemers en managers die persoonlijk en zakelijk willen groeien

&

Voor iedereen die zijn eigen geluk en prestaties saboteert

Mentaal Fitness programma: Welcome

JE BREIN IS JE BESTE VRIEND. MAAR KAN OOK JE GROOTSTE VIJAND ZIJN.

– Shirzad Chamine, POSITIVE INTELLIGENCE®

Mentaal Fitness programma: Kop

SHIFT DE BALANS IN JOUW BREIN

Je brein saboteert voortdurend je potentieel om je doelen – privé en zakelijk - te bereiken, gelukkig te zijn en je relaties te laten stromen. Al je negatieve emoties, inclusief stress, zijn het gevolg van zelfsabotage.

 

Het baanbrekend, op onderzoek gebaseerd Mentaal Fitness programma versterkt het deel van je brein dat je dient en kalmeert het deel dat je saboteert. Je gaat de uitdagingen van het leven aan met een positievere mindset en minder stress. Dit noemen we mentale fitness.

Ervaar direct en blijvende verbeteringen in je welzijn, prestaties en relaties.

Mentaal Fitness programma: Text
performance improvements_edited.jpg
Wellbeing improvements_edited.jpg
Relationship improvements_edited_edited.jpg
Mentaal Fitness programma: Informatie en tips
Mentaal Fitness programma: Testimonials

We hebben met 11 collega's uit het team het 6-weeks PQ programma gevolgd. Dit programma heeft bijgedragen aan een groter bewustzijn van ieders saboteurs en weten hoe daarmee om te gaan. En voor het team: meer verbinding, vertrouwen en veiligheid.

Dick van der Vorst - directeur Hulpmiddelwereld

SLECHTS TWINTIG PROCENT VAN ALLE TEAMS EN INDIVIDUELE MEDEWERKERS BEREIKT ZIJN WARE POTENTIE.

Mentaal Fitness programma: Kop

JOUW SABOTEURS

Saboteurs zijn de stemmen in je hoofd die stress en negatieve emoties creëren en die je belemmeren in de omgang met uitdagingen in je werk en leven. Er zijn 10 saboteurs die in meerdere of mindere mate in jou aanwezig zijn. Ze bevatten onbewuste patronen voor hoe je moet denken, voelen en reageren. Ze veroorzaken al je stress, angst, zelftwijfel, frustratie, rusteloosheid en ongeluk. Ze saboteren je prestaties, welzijn en relaties.

De saboteurs zijn: de rechter, controlefreak, streber, rusteloze, perfectionist, pleaser, waakzame, vermijder, slachtoffer en hyper-rationele.

cta-saboteur.gif
Mentaal Fitness programma: Afbeelding

IK HEB INTERESSE

Als je geïnteresseerd bent om te ontdekken welke saboteurs bij jou actief zijn. En meer wilt weten over het 6-weekse programma of een maatwerkprogramma voor je team, plan dan een vrijblijvende kennismaking.

HET FUNDAMENT: MENTAAL FITNESS PQ PROGRAMMA

Ontwikkeld door POSITIVE INTELLIGENCE®

Het Mentaal Fitness PQ Programma is een krachtig en waardevol 6-weeks programma gebruik makend van de PQ-app (Engelstalig) en met wekelijkse persoonlijke begeleiding. Het is gebaseerd op de laatste inzichten in neurowetenschappen, positieve psychologie, cognitieve psychologie en toegepaste psychologie. 

Mentaal Fitness programma: Informatie en tips

DAGELIJKSE OEFENING IN DE PQ-APP

15 minuten per dag krijg je oefeningen via de PQ-app (Engelstalig), die nieuwe mentale gewoontes (neurale paden) trainen. De oefeningen zijn afgestemd op jouw saboteurs en zijn makkelijk in te passen in je drukke agenda.

WEKELIJKS THEMA

Wekelijks focus je op een thema. Eerst bekijk je de video van 1 uur ergens in het weekend, met een diepgaande ervaringsgerichte oefening. Daarna ga je met je opgedane inzichten oefenen en verdiepen in de dagelijkse oefeningen.

WEKELIJKSE (ONLINE)
GROEPSSESSIES

Je start het programma met je (management) team of wordt ingedeeld bij een groepje gelijkgestemden. Je ontmoet elkaar wekelijks en onder mijn begeleiding wissel je ervaringen uit en stimuleer je elkaar. Dit creëert verdieping, verbinding en vertrouwen.

INDIVIDUELE COACHING

In een individuele coaching sessie, focussen we op jouw persoonlijke uitdagingen, diepere lagen en behoeften. Dit geeft extra inzicht en handvatten. In jouw ont-wikkeling kun je steeds weer een laagje afpellen om dichter bij jezelf te komen en je potentieel te gaan leven.

BOEK POSITIEVE INTELLIGENTIE

Je ontvangt het Nederlandse boek Positieve Intelligentie van Shirzad Chamine. Met een heldere uitleg over het fundament van het PQ programma. Een naslagwerk met verdieping en uiteenzetting van de wetenschappelijke onderlegging.

TOEPASSING IN JE
WERK EN LEVEN

Het PQ Programma kent veel toepassingen. In de eerste 6 weken ontwikkel je 3 'mentale spieren'. Daarna pas je deze toe op verschillende werk- en levensgebieden, zoals: leiderschap, stress, conflicten, relaties, ouderschap, welzijn, carrière. Om een leven lang te blijven groeien.

Mentaal Fitness programma: Testimonials

Het PQ programma heeft me bewust gemaakt van mijn patronen van steeds aan staan, de lat hoog leggen en de aandacht verdelen. En het effect van mijn gedrag onder druk op anderen. Het PQ programma heeft me een ander perspectief gegeven, een manier om te ontspannen in de drukte en in verbinding te blijven. En soms even stil te staan.

Jaco van Zijll Langhout - Partner BearingPoint

INVESTERING

Het Mentale Fitness PQ Programma is eigenlijk een onbetaalbare investering in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jezelf en teamleden. Als je in staat bent om meer vanuit rust en met een positieve mindset te werken en leven en met uitdagende situaties om te gaan, wat zou je dat opleveren? Qua energie, plezier, succes en niet in de laatste plaats de verbinding in je (werk)relaties?

Via Positive Intelligence kost individuele deelname aan het 6-weekse programma € 995 excl. btw zonder persoonlijke begeleiding en extra's.

Ik bied voor individuele inschrijvingen het complete 6-weekse programma aan, met als bonus 7 persoonlijke begeleide groepssessies, een individuele coachingsessies van 60 minuten en het Nederlandse boek t.w.v. € 28,95 voor de speciale prijs van € 995 excl. btw. 

Voor zakelijke klanten met groepen van meer dan 8 personen, zijn er speciale tarieven. Tevens zijn er ook halfjaar en jaarprogramma's voor optimale teamperformance. Neem contact met mij op om de behoeften te inventariseren en een maatwerk aanbod.

Mentaal Fitness programma: Text
2021 Jacqueline en Maurice 56.jpg

JACQUELINE WENTING - PQ-COACH

Ik ben Jacqueline Wenting. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen kan begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.


In alles wat ik doe gaat het om de relatie met jezelf en de relatie met de ander.

Wat ik te bieden heb:

 • Combinatie van bedrijfskundige opleiding, uitgebreide werkervaring, levenservaring en coachingvaardigheden.

 • Meer dan 30 jaar ervaring als medewerker en zelfstandig project- en businessmanager binnen dynamische bedrijven en organisaties.

 • Een drive om te (laten) groeien te verbeteren.

 • Empathisch, betrokken en to-the-point.

 • ​Meer dan 10 jaar ervaring als coach en trainer.

 • Opleidingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder energetische therapie, NLP Practitioner en Master Practitioner, ademcoaching, relatietherapie, Positive Intelligence Coach en Mindfulness.


Vanuit deze fundamenten begeleid ik je helemaal jezelf te zijn, in relaties privé en op je werk. En zo te kunnen groeien en het beste uit jezelf te halen.

Zo hoop ik bij te dragen aan een samenleving met bewuste mensen die zichzelf zijn en blijven. Naar meer levensgeluk en flow in je leven en werk.

Mentaal Fitness programma: About Me

IK WIL GRAAG DEELNEMEN!

Als je wilt deelnemen aan het 6-weekse programma, schrijf je dan in. Ik neem contact met je op om de startdatum en overige afspraken af te stemmen.

Mentaal Fitness programma: Text

Geplande evenementen

 • Bewust in relatieweekend voor koppels
  Meerdere datums
  vr 31 mrt.
  Oostende
  31 mrt. 12:00 – 02 apr. 14:30
  Oostende, Peter Benoitstraat 59, 8400 Oostende, België
  Een weekend voor koppels die meer uit hun relatie willen halen en willen investeren in zichzelf en elkaar.
  Delen
 • Bewust-zijn weekend
  vr 09 jun.
  Oostende, België
  09 jun. 14:00 – 11 jun. 14:00
  Oostende, België, Peter Benoitstraat 59, 8400 Oostende, België
  Opladen, loskomen van je dagelijkse sleur, terug naar je essentie
  Delen
Mentaal Fitness programma: Events List
Mentaal Fitness programma: Blog Feed

CONTACT

Dank voor je bericht

Mentaal Fitness programma: Contact
bottom of page