top of page
2021 Jacqueline en Maurice 15.jpg

BEWUST IN RELATIEWEEKEND

Een weekend voor koppels die meer uit hun relatie willen halen en willen investeren in zichzelf en elkaar

 • Voel je dat er zoveel meer zit in jou en jullie relatie dan er nu uitkomt?

 • Overschaduwt irritatie, sleur en het managen van je huishouden en gezin jullie liefdesstroom?

 • Ervaar je knellende patronen bij jezelf en in jullie gezamenlijke dynamiek, die jullie niet kunnen doorbreken?

 • Vind je het lastig om je uit te drukken naar je partner, wat er echt in je leeft en waar je behoefte aan hebt. En naar hem te luisteren en zijn diepere lagen te ontdekken?

 • Zou je in een veilige omgeving en in rust weer eens zaken bespreekbaar willen maken die onder de oppervlakte spelen?

Je relatie blijft niet vanzelf stromen met alle drukte en bezigheden privé, zakelijk en binnen je gezin. Onbewust gaat al je aandacht gaat naar je werk, kinderen, mantelzorg of andere zaken buiten jou. Misschien ben je al lang bij elkaar en vind je je relatie vanzelfsprekend. Het is echt nodig om regelmatig tijd samen vrij te maken en bewust aandacht voor elkaar te hebben, te luisteren en je te uiten, te delen wat je behoeftes zijn, je kwetsbaarheid te tonen en gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. En dat is wat mogelijk wordt tijdens dit weekend, in een veilige en inspirerende omgeving, in Oostende aan zee, met veel persoonlijke aandacht en een uitstekende accommodatie en verzorging.

Relatieweekend: Welcome

DE RELATIE MET JEZELF EN JE PARTNER

Wat kun je verwachten?

In het relatieweekend krijg je inzicht in jullie verbindingen, de saboterende patronen en dynamiek en gaan jullie aan de slag met concrete handvatten voor verdieping in de relatie, zodat de liefde kan blijven stromen.


Een liefdesrelatie biedt de kans om jezelf en je partner beter te leren kennen en meer bewustzijn te ontwikkelen over wie jij bent en wie je partner is.


Er wordt stil gestaan bij de relatie met je zelf en de relatie met de ander. En de knellende patronen die jij individueel hebt en de patronen in de relatie. Want ieder mens heeft verborgen saboteurs die verantwoordelijk zijn voor allerlei tegenslagen en hardnekkige patronen die je afhouden van gelukkig te zijn en te genieten. Zoals de perfectionist, pleaser, controlfreak, vermijder, streber, slachtoffer, rusteloze, hyper-rationele en waakzame.


En naast jouw eigen patronen, ontstaan er in iedere relatie tussen twee mensen in de loop van de tijd ook patronen die niet altijd prettig of gewenst voelen. En die onbewust en onbedoeld tot verwijdering leiden.

Wat levert het weekend op?

 • Meer bewustzijn over jezelf, de ander en jullie verbinding

 • Jezelf en elkaar weer zien, met een open mind

 • Betere communicatie

 • Diepgang en verbinding

 • Dingen bespreekbaar maken

 • Inzichten en handvatten om thuis verder mee aan de slag te gaan

 • Een onvergetelijk en waardevol weekend samen weg aan zee

Relatieweekend: Text

Dank voor het hele fijne en waardevolle weekend. Veel ontdekt van elkaar. Relatie voedende ervaring. Meer dan een apk want tevens zijn de wielen weer uitgelijnd, de banden op druk en de koplampen afgesteld. De relatie machine gaat harder en stuurt fijner, niks onderstuur of overstuur. Klaar voor de wedstrijd van het leven. 😊

Mike

Relatieweekend: Testimonials

BEGELEIDING

Dagelijks wordt gecheckt hoe het gaat en waar jullie nog extra ondersteuning of coaching nodig hebben, zodat die in het programma kan worden ingepast.

1.. VOOR HET WEEKEND

Je kunt uiteraard eerst met ons kennismaken. Na inschrijving ontvangen jullie allebei een vragenlijst. En is er een gezamenlijke intake van ca 1 uur om een beeld te krijgen wat er speelt en welke behoeften er liggen. (In Valkenburg of online)

2. GEZAMENLIJK

Een groep met gelijkgestemden geeft een extra dimensie. Een introductie van de oefeningen en het delen van de ervaringen vindt in de groep plaats. Er vinden geen therapiesessies in de groep plaats.

3. VOOR JOU & JULLIE

Na de introductie van een thema, krijg je oefeningen om individueel of als koppel mee aan de slag te gaan. Zoveel mogelijk buiten bij de zee of in het park. Met concrete handvatten. En heldere inzichten en aandachtspunten om mee naar huis te nemen.

Relatieweekend: Informatie en tips

PROGRAMMA ONDERDELEN

RELATIE MET JEZELF

Het vrijdagmiddagprogramma is gericht op de relatie met jezelf. Want verbinden met de ander, begint bij jezelf. Thema’s:

 • Terug naar je essentie en wie je werkelijk bent

 • Empathie en liefde voor jezelf

 • Concrete handvatten om naar je essentie te gaan en empathisch en compassievol naar jezelf te zijn.

RELATIE MET ELKAAR

Zaterdag is gericht op de relatie met elkaar en de dynamiek in jullie relatie. Thema’s:

 • Saboterende patronen van jezelf en tussen jullie

 • Ineffectieve communicatie en conflicten

 • 10 obstakels voor empathische communicatie

 • Concrete handvatten om effectiever te communiceren, te luisteren en je behoeften uit te spreken.

INZICHT EN VERSTERKEN VAN JULLIE VERBINDING

Jullie relatie bestaat uit verschillende verbindingen over verschillende levensgebieden, die inzichtelijk worden gemaakt. Je gaat samen in gesprek wat deze verbindingen betekenen, welke belangrijk zijn, welke behoeften ieder van jullie heeft en welke verbindingen aandacht vragen.

VERDIEPING

Jullie verlangen allemaal naar verdieping in de relatie. En om de liefde voor jezelf en elkaar te voelen, elkaars essentie te zien en te ervaren waarover het ook alweer gaat in de relatie.

TIJD MET EN VOOR ELKAAR

Zaterdagmiddag hebben jullie een vrije middag om samen in te vullen. De zee, strand, boulevard met cafeetjes, musea, winkels; alles is op loopafstand.

GENIETEN!

Jullie worden het weekend in de watten gelegd met heerlijke koffie, thee, ontbijtjes, lunches en diners, en een goed glas wijn of speciaalbier. In een authentiek herenhuis waar de training plaats vindt en desgewenst de overnachting.

Relatieweekend: Lijst

We hebben heerlijk genoten en houden de bewustwording en herinneringen nog goed vast. Het was erg waardevol om te ontdekken wat ieders basisbehoeften zijn. Dan geeft inzicht meer begrip voor elkaar waarom iemand wat nodig heeft. Het is fijn om tegenstellingen te bespreken zonder dat er een onderwerp van discussie is. Je kunt je meer neutraal bespreken zonder dat er iets op het spel staat. En er is tijd en rust. Daar ontbreekt het soms aan in het dagelijkse leven. Het onderdeel met de saboterende patronen is heel erg goed. Geeft direct resultaat. Elkaar aankijken en in verbinding komen is een mooie ervaring.
Ik vond het een hele mooie ervaring. Goede verhouding vrije tijd/ oefeningen. Leuk om met ander koppels te doen. Geeft leuke interactie en inzichten. Fijne sfeer, veilig, stimulerend. En ook héééérlijke verzorging, eten, plekje.
Dank je wel lieve Maurice en Jacqueline dat we deze kans kregen. Voelde bevoorrecht om hier met jullie te zijn in dit fijne huis. Ik gun dit andere koppels ook! En ben ervan overtuigd dat jullie nog heel veel koppels meer, deze mooie energie gaan meegeven.

Sera

Relatieweekend: Testimonials

GRATIS KENNISMAKING

In een gesprek, online of in Valkenburg, kunnen we kennismaken. En kijken we of er een wederzijdse klik is en of het relatieweekend voor jullie past. Het gesprek duurt ca. 30 minuten en is geheel vrijblijvend!

Relatieweekend: Text

We nemen mee dat we elkaar beter hebben leren kennen op verschillende niveaus. Meer de diepte in gegaan. We gaan aan de slag met het verbeteren van de familiale banden, elkaar meer vertrouwen geven en ontvangen en ook accepteren waar we verschillend zijn.
Ik heb echt nieuwe inzichten gekregen door het (h)erkennen van mijn saboteurs. Ik heb nu alternatieven om het gesprek met mijn partner liefdevol aan te gaan en weet hoe ik mijn saboteurs kan terugdringen. Juist omdat we dit samen aan zijn gegaan en de inzichten kunnen delen is er begrip en weet ik beter wat mijn partner bedoelt, ook als het anders wordt verpakt. Wat ik heel goed vond was dat we afzonderlijk als koppel oefeningen kregen en niet alles in de groep. Dat voelt voor veel mensen veiliger.
Een weekend met een gouden randje… Maurice en Jacqueline, heel erg bedankt voor de plek, jullie begeleiding en alle inzichten.

Erica

Relatieweekend: Testimonials
2021 Jacqueline en Maurice 13.jpg

OVER ONS

Jacqueline Wenting & Maurice Olivers

Dit relatieweekend wordt begeleid door het koppel Jacqueline Wenting – (relatie)coach - en Maurice Olivers – mediator.

Jacqueline: 

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen kan begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In alles wat ik doe gaat het om de relatie met jezelf en de relatie met de ander. Wat ik te bieden heb:

 • Combinatie van bedrijfskundige opleiding, uitgebreide werkervaring, levenservaring en coaching vaardigheden

 • Mijn levenservaring als dochter, moeder, ex-partner, partner van Maurice, vriendin, sporter, werknemer en ondernemer

 • Opgegroeid in een ondernemersgezin

 • Een drive om te (laten) groeien te verbeteren

 • Empathisch, betrokken en to-the-point

 • Meer dan 30 jaar ervaring als medewerker en project en business manager binnen dynamische bedrijven en organisaties.

 • Meer dan 10 jaar ervaring als coach en trainer

 • Opleidingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder Certified Positive Intelligence Coach, NLP Practitioner en Master Practitioner, ademcoaching, relatietherapie, energetische therapie en Mindfulness.

 • Holistische benadering en begeleiding afgestemd op ieders persoonlijke situatie en ontwikkeling.

​​

Vanuit deze fundamenten begeleid ik je helemaal jezelf te zijn, in relaties privé en op je werk. En zo te kunnen groeien en het beste uit jezelf te halen. Zo hoop ik bij te dragen aan een samenleving met bewuste mensen die zichzelf zijn en blijven. Naar meer levensgeluk en flow in je relatie en leven.

 

Maurice: 

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik kan verbinden. Dat doe ik dagelijks in mijn rol als Manager Communicatie en Branding van Brightlands, en voorheen in verschillende rollen bij de Universiteit Maastricht. Wat ik te bieden heb:

 • Mijn levenservaring als vader, zoon, partner van Jacqueline, vriend, bestuursfuncties binnen sport- en maatschappelijke organisaties.

 • Mijn ervaring als ontwikkelaar van mens, organisatie en merken, met diverse teams en stakeholders, conflicterende belangen en conflictsituaties.

 • Een drive om te verbinden, faciliteren van groei en eigen regie met oog en oor voor alle belanghebbenden.

 • Meer dan 35 jaar ervaring als werknemer en manager in complexe omgevingen binnen bedrijven, overheid, wetenschappelijke instellingen.

 • Empathisch, betrokken en integer.

 • Achtergrond in rechten en diverse opleidingen op het gebied professionele ontwikkeling en mediation.

Zo hoop ik bij te dragen aan een samenleving met bewuste mensen met oog voor gezamenlijke belangen boven eigenbelang.

Relatieweekend: Over

De verbinding met mijn partner is verhelderd en heeft ons absoluut meer intenser verbonden. Tav mezelf heeft het ook meer helderheid en bewustzijn gebracht. Het apk-tje voor onze relatie was top met mooie inzichten en bewustzijn!!
Nogmaals een grote en dikke DANKJEWEL voor dit inspirerende relatie-weekend.

Michel

Relatieweekend: Testimonials

PRAKTISCH

WAT KOST HET RELATIEWEEKEND?

De investering voor het weekend bedraagt € 995 per koppel. Als je een zakelijke factuur wenst is dat € 995 excl. 21% btw.
Dit is inclusief begeleiding, trainingsaccommodatie, 2 overnachtingen, 2 ontbijten, 3 lunches, 1 diner, alle drankjes tijdens het programma en maaltijden. Exclusief de kosten van een avond diner in een restaurant. En indien je gebruik wilt maken van het appartement, met eigen faciliteiten, dan zijn de meerkosten € 75 per koppel per weekend.

WAAR OVERNACHTEN WE?

Ten aanzien van overnachting zijn er diverse mogelijkheden:

 • Je overnacht in een privé kamer in de trainingsaccommodatie, een 2-persoonskamer met mogelijk een gedeelde badkamer met 1 ander koppel. Dit is in de prijs inbegrepen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

 • Indien je voorkeur hebt voor het appartement van 60m2 op de begane grond van de trainingsaccommodatie met eigen badkamer, keuken, terras, dan bedraagt de meerprijs € 75 per koppel per weekend. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

WAT ZIT ER IN HET RELATIEWEEKEND INBEGREPEN?

De investering voor het relatieweekend is inclusief trainingsaccommodatie, 2 overnachtingen, 2 ontbijten, 3 lunches, 1 diner, alle drankjes tijdens het programma en maaltijden.
Exclusief de kosten van het diner in een restaurant. Additionele kosten voor gebruik van het appartement bedraagt € 75 per weekend.
Indien je het weekend wilt verlengen en (een) extra overnachting(en) wilt boeken, dan doen we je graag een interessant voorstel.

WAAR VINDT HET WEEKEND PLAATS?

Het relatieweekend vindt plaats in Oostende (België), Peter Benoitstraat 59. De trainingslocatie betreft een recent gerenoveerd herenhuis met 7 slaapkamers, 3 badkamers en 12 slaapplaatsen. Op ca 10 minuten wandelen van de zee, boulevard en het centrum.
Er is voldoende parkeergelegenheid op ca 150 meter voor € 1,10 per dag.

WANNEER VINDEN DE RELATIEWEEKENDEN PLAATS?

Er zijn op dit moment relatieweekenden gepland op:
Vrijdag 2 - zondag 4 juni 2023

WAT ZIJN DE TIJDEN?

Aankomst is vrijdag om 12.00 uur. En afsluiting is zondag rond 14.30 uur.

MET HOEVEEL KOPPELS IS HET WEEKEND?

Het relatieweekend vindt plaats met 2-4 koppels.

Relatieweekend: Lijst
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
Relatieweekend: Events List
Relatieweekend: Blog Feed

CONTACT

Dank voor je bericht

Relatieweekend: Contact
bottom of page