top of page

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

hmw logo_edited_edited_edited.jpg

DICK VAN DE VORST - DIRECTEUR HULPMIDDELENWERELD

Jacqueline is al geruime tijd een zeer waardevolle coach voor diverse medewerkers binnen Hulpmiddelwereld. Jacqueline is een kei in het creëren van bewustzijn bij mensen, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei. Daartoe heeft ze een palet aan praktische instrumenten die mensen op een laagdrempelige manier in beweging krijgt. Ik heb collega’s zien opbloeien en groeien dankzij haar begeleiding. Ook heeft ze in haar rol als interim teamleider gezorgd voor meer openheid en saamhorigheid in het team. Jacqueline is zeer integer en professioneel en bovendien een prettig en warm persoon.

cicero-logo_edited.jpg

PETER GOOSSENS – CICERO ZORGGROEP

In de afgelopen jaren heeft Jacqueline diverse medewerkers begeleid op het gebied van professionele ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Jacqueline beschikt over uitgebreide kennis en deskundigheid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, het doorbreken van belemmerende patronen bij medewerkers en hen daarmee bieden van instrumenten om op korte en langere termijn beter te functioneren.

Brightlands logo.png

BERT KIP - CEO BRIGHTLANDS CHEMELOT CAMPUS

Jacqueline heeft diverse projecten voor Brightlands Chemelot Campus geleid op het gebied van Talentontwikkeling, Community Building en Communicatie & Branding. Ik heb haar leren kennen als een betrouwbare en prettige persoon, met een grote inzet om het project te realiseren en de gestelde doelen te halen. Daarbij is haar kracht om op een mensgerichte manier betrokken partijen in beweging te brengen, verbanden te leggen en de organisatie te ontzorgen.

MICROSOFT_edited.png

KEES PRONK, VOORMALIG SR. DIRECTOR MICROSOFT

Jacqueline is een verbindende professional die het verschil maakt. In meerdere rollen, binnen mijn carrière bij Microsoft, heeft ze een groot aandeel gehad in de “cross group collaboration” waarbij ze significante bijdragen leverde om de groep van individuen om te vormen tot sterke (leadership) teams. Jacqueline zorgt hier voor de juiste balans tussen pragmatisch, doelgericht projectmanagement en het gevoel voor en van het individu. Zodra ik met nieuwe (leadership) teams werk, werk ik graag met Jacqueline.

voorbij_logo_edited.png

MAURICE - VOORBIJ

Jacqueline houdt op een open en respectvolle manier je de spiegel voor, waardoor er vanzelf bewustwording ontstaat. En met de gegeven handvatten kan het persoonlijk groeiproces beginnen.

CI2017-Lely Logo-alternative_RED_RGB_edited.png

PURDY - LELY

We spraken elkaar op het juiste moment net toen ik het hard nodig had. Ik durfde in te zien dat het niet goed met me ging en daar heeft Jacqueline mij bij geholpen en in gerustgesteld. Ik voelde meteen een klik. Ik heb 3 sessies gehad en voel me zeker genoeg om het alleen verder te kunnen.

sabic_edited.jpg

FELIX VAN DIEPEN - SABIC

Jacqueline geeft alle tijd en voldoende ruimte. En flexibiliteit om verschillende invalshoeken te pakken en verschillende hulpbronnen aan te bieden. Ze is een steun & luisterend oor.

Client 7

MIKE - RELATIEWEEKEND VOOR KOPPELS

Dank voor het hele fijne en waardevolle weekend. Veel ontdekt van elkaar. Relatie voedende ervaring. Meer dan een apk want tevens zijn de wielen weer uitgelijnd, de banden op druk en de koplampen afgesteld. De relatie machine gaat harder en stuurt fijner, niks onderstuur of overstuur. Klaar voor de wedstrijd van het leven.

Client 2

SERA- RELATIEWEEKEND VOOR KOPPELS

We hebben heerlijk genoten en houden de bewustwording en herinneringen nog goed vast. Het was erg waardevol om te ontdekken wat ieders basisbehoeften zijn. Dan geeft inzicht meer begrip voor elkaar waarom iemand wat nodig heeft. Het is fijn om tegenstellingen te bespreken zonder dat er een onderwerp van discussie is. Je kunt je meer neutraal bespreken zonder dat er iets op het spel staat. En er is tijd en rust. Daar ontbreekt het soms aan in het dagelijkse leven. Het onderdeel met de saboterende patronen is heel erg goed. Geeft direct resultaat. Elkaar aankijken en in verbinding komen is een mooie ervaring.
Onze basisbehoeften hangen op de koelkast mochten we het even vergeten. Ik vond het een hele mooie ervaring. Goede verhouding vrije tijd/ oefeningen. Leuk om met ander koppels te doen. Geeft leuke interactie en inzichten. Fijne sfeer, veilig, stimulerend. En ook héééérlijke verzorging, eten, plekje.
Dank je wel lieve Maurice en Jacqueline dat we deze kans kregen. Voelde bevoorrecht om hier met jullie te zijn in dit fijne huis. Ik gun dit andere koppels ook! En ben ervan overtuigd dat jullie nog heel veel koppels meer, deze mooie energie gaan meegeven.

Client 8

ERICA - RELATIEWEEKEND VOOR KOPPELS

We nemen mee dat we elkaar beter hebben leren kennen op verschillende niveaus. Meer de diepte in gegaan. We gaan aan de slag met het verbeteren van de familiale banden, elkaar meer vertrouwen geven en ontvangen en ook accepteren waar we verschillend zijn.
Ik heb echt nieuwe inzichten gekregen door het (h)erkennen van mijn saboteurs. Ik heb nu alternatieven om het gesprek met mijn partner liefdevol aan te gaan en weet hoe ik mijn saboteurs kan terugdringen. Juist omdat we dit samen aan zijn gegaan en de inzichten kunnen delen is er begrip en weet ik beter wat mijn partner bedoelt, ook als het anders wordt verpakt. Wat ik heel goed vond was dat we afzonderlijk als koppel oefeningen kregen en niet alles in de groep. Dat voelt voor veel mensen veiliger.
Een weekend met een gouden randje… Maurice en Jacqueline, heel erg bedankt voor de plek, jullie begeleiding en alle inzichten.

Client 3

MICHEL - RELATIEWEEKEND VOOR KOPPELS

De verbinding met mijn partner is verhelderd en heeft ons absoluut meer intenser verbonden. Tav mezelf heeft het ook meer helderheid en bewustzijn gebracht. Het apk-tje voor onze relatie was top met mooie inzichten en bewustzijn!!
Nogmaals een grote en dikke DANKJEWEL voor dit inspirerende relatie-weekend.

Client 6

DAVID - RELATIECOACHING

De gesprekken vonden plaats in een sfeer van gemoedelijkheid, rust en ontspanning. Hierdoor voelde ik mij snel vrij om open te zijn en ruimte te geven aan mijn emoties. De coaching gaf inzichten en bewustwording van mijn eigen gedachten, patronen en gewoontes. En ik heb meer zekerheid en vertrouwen gekregen om te mogen zijn wie ik ben in wat ik denk en voel. Dat helpt om me uit te spreken naar mijn partner. En is ook waardevol en bruikbaar binnen mijn werk en familie.

Client 4

BAHAA - RELATIECOACHING

Jacqueline is very professional and skilled, she communicated in a very good way. Easy to trust and get along with. She helped by facilitating the conversation between us, asking the right questions, and providing us with the necessary tools and methods. I noticed also that she often guides us to find answers from within ourselves rather than giving us ready solutions.

Client 5

RODERICK - INDIVIDUELE COACHING

Jacqueline coacht op een bijzondere en respectvolle wijze. Haar persoonlijke benadering creëert ruimte om op ontdekkingsreis te gaan en stappen te maken in je eigen ontwikkelproces. Jacqueline’s coaching heeft mij geholpen om weer meer in contact te komen met mijn gevoelsleven.

Client 4

LISANNE - RELATIECOACHING

Jacqueline is heel professioneel. Ze stelt vragen die je echt even aan het denken zetten, ze luistert goed en ze oordeelt niet. Ze laat ons ook steeds beiden aan het woord waardoor we ook echt alle standpunten kunnen bespreken en er naar iedereen geluisterd wordt. En ze laat ons steeds kritisch kijken naar onze eigen gedachten/overtuigingen. Ze komt heel betrouwbaar over en daardoor konden we ons ook meer openen. Tot slot ging ze handig in op de onderwerpen die werden aangekaart met passende opdrachten.

Client 1

NANCY - INDIVIDUELE COACHING

Dank je wel voor jouw kennis en hulp. De coaching met jou was echt een keerpunt en eyeopener. Vanaf toen kon ik dingen in een ander perspectief zien. Ik ben weer positief. Ik heb dingen kunnen loslaten en ik ben enorm blij dat ik dat bij jou heb gedaan.

Client 7

S.H. - INDIVIDUELE COACHING

Tijdens mijn coaching sessies heb ik Jacqueline ervaren als een integer, puur en betrouwbaar persoon. Ik had vragen over mijn persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Ze heeft mij voldoende handvatten en tips meegegeven voor de toekomst. Jacqueline is een échte topper!

Client 2

MURIEL - INDIVIDUELE COACHING

Met Jacqueline heb ik een aantal vruchtbare gesprekken gehad over de balans tussen werk en privé. Als ervaringsdeskundige én gebruik makend van een aantal tools en gesprekstechnieken heeft ze mij goed op weg geholpen.

Client 3

TON - INDIVIDUELE COACHING

De coaching sessie was een zeer intensieve ervaring was en tegelijkertijd ook heel verhelderend, voor mij heeft dat rust gegeven. Dat je ademhaling zoveel kan doen en blokkades kan wegnemen. In de afgelopen tijd heb ik de handvatten die ik mee kreeg kunnen toepassen. Het is een hele ervaring geweest en de manier waarop Jacqueline dit aanpakt heb ik als heel vertrouwd ervaren. Ze coacht met overtuiging en met liefde voor de mens, om iemand te helpen. Dat kwam heel warm over.

Client 5

OSCAR - INDIVIDUELE COACHING

De impact van de ademsessie was groot. Alles wat ik al aan inzichten had opgedaan, heb ik in de Balance Breathing ademsessie met Jacqueline kunnen doorleven, achterlaten en omarmen. En dat geeft ruimte voor groei. Het vertrouwen dat Jacqueline je geeft is bijzonder. Ze daagt je uit alles toe te laten wat zich aandient. Dit doe je niet alleen; dit doe je samen, zo voelt het. Het was een oprecht bijzondere ontmoeting met mezelf en met Jacqueline. Professioneel en persoonlijk, zijn de woorden die het voor mij samenvatten.

Klanten: Klanten
bottom of page