WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

RODERICK

Jacqueline coacht op een bijzondere en respectvolle wijze. Haar persoonlijke benadering creëert ruimte om op ontdekkingsreis te gaan en stappen te maken in je eigen ontwikkelproces. Jacqueline’s coaching heeft mij geholpen om weer meer in contact te komen met mijn gevoelsleven.

LISANNE - RELATIECOACHING

Jacqueline is heel professioneel. Ze stelt vragen die je echt even aan het denken zetten, ze luistert goed en ze oordeelt niet. Ze laat ons ook steeds beiden aan het woord waardoor we ook echt alle standpunten kunnen bespreken en er naar iedereen geluisterd wordt. En ze laat ons steeds kritisch kijken naar onze eigen gedachten/overtuigingen. Ze komt heel betrouwbaar over en daardoor konden we ons ook meer openen. Tot slot ging ze handig in op de onderwerpen die werden aangekaart met passende opdrachten.

DICK VAN DE VORST - DIRECTEUR HULPMIDDELENWERELD

Jacqueline is al geruime tijd een zeer waardevolle coach voor diverse medewerkers binnen Hulpmiddelwereld. Jacqueline is een kei in het creëren van bewustzijn bij mensen, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei. Daartoe heeft ze een palet aan praktische instrumenten die mensen op een laagdrempelige manier in beweging krijgt. Ik heb collega’s zien opbloeien en groeien dankzij haar begeleiding. Ook heeft ze in haar rol als interim teamleider gezorgd voor meer openheid en saamhorigheid in het team. Jacqueline is zeer integer en professioneel en bovendien een prettig en warm persoon.

PURDY - LELY

We spraken elkaar op het juiste moment net toen ik het hard nodig had. Ik durfde in te zien dat het niet goed met me ging en daar heeft Jacqueline mij bij geholpen en in gerustgesteld. Ik voelde meteen een klik. Ik heb 3 sessies gehad en voel me zeker genoeg om het alleen verder te kunnen.

NANCY

Dank je wel voor jouw kennis en hulp. De coaching met jou was echt een keerpunt en eyeopener. Vanaf toen kon ik dingen in een ander perspectief zien. Ik ben weer positief. Ik heb dingen kunnen loslaten en ik ben enorm blij dat ik dat bij jou heb gedaan.

PETER GOOSSENS – CICERO ZORGGROEP

In de afgelopen jaren heeft Jacqueline diverse medewerkers begeleid op het gebied van professionele ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Jacqueline beschikt over uitgebreide kennis en deskundigheid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, het doorbreken van belemmerende patronen bij medewerkers en hen daarmee bieden van instrumenten om op korte en langere termijn beter te functioneren.

S.H.

Tijdens mijn coaching sessies heb ik Jacqueline ervaren als een integer, puur en betrouwbaar persoon. Ik had vragen over mijn persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Ze heeft mij voldoende handvatten en tips meegegeven voor de toekomst. Jacqueline is een échte topper!

DAVID - RELATIECOACHING

De gesprekken vonden plaats in een sfeer van gemoedelijkheid, rust en ontspanning. Hierdoor voelde ik mij snel vrij om open te zijn en ruimte te geven aan mijn emoties. De coaching gaf inzichten en bewustwording van mijn eigen gedachten, patronen en gewoontes. En ik heb meer zekerheid en vertrouwen gekregen om te mogen zijn wie ik ben in wat ik denk en voel. Dat helpt om me uit te spreken naar mijn partner. En is ook waardevol en bruikbaar binnen mijn werk en familie.

MAURICE - VOORBIJ

Jacqueline houdt op een open en respectvolle manier je de spiegel voor, waardoor er vanzelf bewustwording ontstaat. En met de gegeven handvatten kan het persoonlijk groeiproces beginnen.

BERT KIP - CEO BRIGHTLANDS CHEMELOT CAMPUS

Jacqueline heeft diverse projecten voor Brightlands Chemelot Campus geleid op het gebied van Talentontwikkeling, Community Building en Communicatie & Branding. Ik heb haar leren kennen als een betrouwbare en prettige persoon, met een grote inzet om het project te realiseren en de gestelde doelen te halen. Daarbij is haar kracht om op een mensgerichte manier betrokken partijen in beweging te brengen, verbanden te leggen en de organisatie te ontzorgen.

MURIEL

Met Jacqueline heb ik een aantal vruchtbare gesprekken gehad over de balans tussen werk en privé. Als ervaringsdeskundige én gebruik makend van een aantal tools en gesprekstechnieken heeft ze mij goed op weg geholpen.

BAHAA - RELATIECOACHING

Jacqueline is very professional and skilled, she communicated in a very good way. Easy to trust and get along with. She helped by facilitating the conversation between us, asking the right questions, and providing us with the necessary tools and methods. I noticed also that she often guides us to find answers from within ourselves rather than giving us ready solutions.

KEES PRONK, VICE PRESIDENT CUSTOMER SUCCESS, BRITISH TELECOM GLOBAL

Jacqueline is een verbindende professional die het verschil maakt. In meerdere situaties, binnen mijn carrière, heeft ze een groot aandeel gehad in de “cross group collaboration” waarbij ze significante bijdragen leverde om de groep van individuen om te vormen tot sterke (leadership) teams. Jacqueline zorgt hier voor de juiste balans tussen pragmatisch, doelgericht projectmanagement en het gevoel voor en van het individu. Zodra ik met nieuwe (leadership) teams werk, werk ik graag met Jacqueline.

TON

De coaching sessie was een zeer intensieve ervaring was en tegelijkertijd ook heel verhelderend, voor mij heeft dat rust gegeven. Dat je ademhaling zoveel kan doen en blokkades kan wegnemen. In de afgelopen tijd heb ik de handvatten die ik mee kreeg kunnen toepassen. Het is een hele ervaring geweest en de manier waarop Jacqueline dit aanpakt heb ik als heel vertrouwd ervaren. Ze coacht met overtuiging en met liefde voor de mens, om iemand te helpen. Dat kwam heel warm over.

OSCAR

De impact van de ademsessie was groot. Alles wat ik al aan inzichten had opgedaan, heb ik in de Balance Breathing ademsessie met Jacqueline kunnen doorleven, achterlaten en omarmen. En dat geeft ruimte voor groei. Het vertrouwen dat Jacqueline je geeft is bijzonder. Ze daagt je uit alles toe te laten wat zich aandient. Dit doe je niet alleen; dit doe je samen, zo voelt het. Het was een oprecht bijzondere ontmoeting met mezelf en met Jacqueline. Professioneel en persoonlijk, zijn de woorden die het voor mij samenvatten.