top of page

za 18 jun

|

Praktijk Essential Movements

Godinnen in iedere vrouw

Elke vrouw speelt de hoofdrol in haar eigen levensverhaal

Registration is Closed
See other events
Godinnen in iedere vrouw
Godinnen in iedere vrouw

Tijd en locatie

18 jun 2022, 10:00 – 16:00

Praktijk Essential Movements, De Leeuwhof 4b, 6301 KZ Valkenburg, Netherlands

Over het evenement

Ontdek waar je kwaliteiten liggen, op welk gebied je jezelf nog wilt ontplooien en laat je dagelijks leven, relaties en werk verrijken in de workshop godinnen in elke vrouw.

In de workshop maak je kennis met zeven archetypes uit de Griekse Mythologie. Vrouwen met hun eigen aard en karakter. Deze typen godinnen vertegenwoordigen diverse kanten van jezelf. De workshop biedt inzicht in diverse behoeftes die we als vrouwen kunnen hebben en waardes die per levensfase kunnen verschillen. Tijdens de workshop focussen we op bewustwording van de diverse archetypes, de doorwerking van deze archetypes in het dagelijks leven en onderzoeken we mogelijke (interne) conflicten door veranderingen in behoefte. De theorie uit de mythologie wordt gecombineerd met ervaringsgerichte oefeningen uit het theater, leiderschap en samenzijn.

De workshop is gebaseerd op het boek: 'Godinnen in iedere vrouw' van psycho-analytica Jean Shinoda Bolen. De kern van haar boek is dat elke vrouw de hoofdrol speelt in haar eigen levensverhaal. Ze wordt hierbij beïnvloedt door beelden en rollen uit haar cultuur, tijd en plaats waarin ze leeft en van onbewuste innerlijke krachten in haarzelf.

Trainers

De workshop wordt gegeven door Fleur van den Elzen en Roos Vallentin

Over Roos:

Roos is werkzaam binnen de specialistische GGZ als dramatherapeut en psycholoog i.o. Ze woont samen met haar twee dochters en kat in Heerlen. Binnen het spel zoekt Roos de interne conflicten op en laat ze je op een speelse manier alternatieven voelen en exploreren. Roos is een warm, speels en spontaan mens die met een openblik naar de wereld en de ander kijkt.

Over Fleur:

Fleur is werkzaam binnen de GGZ als Psychodramatherapeut. Ze woont in Utrecht samen met haar partner. Fleur haar manier van werken is diepgaand maar speels. Als een soort 'Rehearsal for Life' werkt ze met verhalen van mensen die aandacht en exploratie nodig hebben. Ze maakt ruimte voor het verwerken van emoties door actie. Fleur is een nieuwsgierig mens die graag de verbinding opzoekt met anderen. Soms met een dosis humor en andere momenten vanuit rust en acceptatie.

Programma

9.45 ontvangst bij Praktijk Essential Movements

10.00 start workshop

13.00 lunch in restaurant Ruw in het Black Label hotel

16.00 afsluiting

Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal aantal is 10 personen.

Kosten

€ 125 pp, zakelijke factuur € 125 excl. btw. inclusief thee/koffie en lunch bij Restaurant Ruw in het naastgelegen Black Label Hotel.

Deelname

Het maximaal aantal deelnemers is 10 personen. Meld je aan va de 'Antwoord-knop.' 

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page